0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Аптека24 стала переможцем конкурсу «Панацея — 2015»

Аптека24 стала переможцем конкурсу «Панацея — 2015»

У 2015 році наша аптека стала кращою в Україні! «Аптека24» стала переможцем конкурсу «Панацея —2015» у номінації «Аптека року».

Почесний диплом та бронзова статуетка богині «Панацеї» заслужено перекочували на полицю нагород «Аптека24».

 

награды, аптека года

Конкурс професіоналів у фармацевтичній галузі «Панацея» проводиться щорічно з 1999 року. Церемонія нагородження завжди відбувається у вересні в переддень професійного свята — Дня фармацевтичного працівника.

Організатори конкурсу «Панацея» протягом багатьох років об'єднують не тільки фахівців фармацевтичної галузі, а й успішних професійних партнерів інших бізнес-ринків, які працюють для фарми й надають їй якісні послуги та сервіс: аналітики, юристи, сфера освіти, реклами, маркетингу, піару, туризму, а також ЗМІ. Об'єднання професіоналів сприяє створенню простору взаємодії та ефективному партнерству, а також розкриттю професійного потенціалу.

В основі конкурсу і його головною складовою є аналітичні та маркетингові дослідження, які проводять і надають аналітичні компанії-партнери.

І ось у номінації «Аптека року» у 2015 році переможцем стала аптека №17 мережі інтернет-аптек «Аптека24» у місті Черкаси. Нагороду отримали завідуюча аптеки Тетяна Базюк і провізор Людмила Фіалковська.

Ми дуже стараємося працювати для вас! І ця нагорода доводить, що працюємо ми не даремно!

Дізнайтеся також про нововведення та зміни, які відбуливя в apteka24.ua у 2020 році

Відкриваємо секрет фармацевтики. Читайте в нашій популярній статті, що таке дженерики й препарати оригінали та в чому їх різниця. 

apteka24.ua — перша інтернет-аптека, якій можна довіряти.

 

apteka24.ua надає вичерпну і надійну інформацію з питань медицини, здоров'я і благополуччя, однак постановка діагнозу і вибір методики лікування можуть здійснюватися тільки вашим лікарем! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров'я. apteka24.ua не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання користувачами apteka24.ua інформації, розміщеної на сайті.