0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

22035 Колопласт Conveen Optima уропрезерватив зовнішній самоклеючий, без латексу, 35 мм, 30 шт.

Код товару:Код:  5762016
Виробник: Coloplast
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату 22035 Колопласт Conveen Optima уропрезерватив зовнішній самоклеючий, без латексу, 35 мм, 30 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
5701780234603
Країна виробник
Данія
Виробник
Колопласт
Імпортний
Так
Кількість в упаковці
30
Рецептурна видача
без рецепта
Код Моріон
716598

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

22035 Колопласт Conveen Optima уропрезерватив зовнішній самоклеючий, без латексу, 35 мм, 30 шт. - Інструкція для застосування

Опис

22035 Зовнішній уропрезерватив Conveen Optima (Конвін Оптима) самоклеящийся, не містить латексу - діаметр 35 мм

 

На внутреннюю поверхность внешнего уропрезерватива нанесен адгезив, который обеспечивает надежное крепление. Внешний уропрезерватив оснащен "аппликатором", который обеспечивает легкое и плавное раскручивание уропрезерватива. Внешний уропрезерватив поставляется в компактном пластиковом контейнере с цветовой кодировкой для удобства использования. 

 

Изделие крепится на половом члене пациента, соединяется с мешком для сбора мочи, а к сливному порту присоединяется дренажная трубка мочеприемника.

 

Таким образом, моча, выходящая из полового члена, непосредственно поступает в мочеприемник.

 

Предназначен для одноразового использования в период до 24 часов.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на 22035 Колопласт Conveen Optima уропрезерватив зовнішній самоклеючий, без латексу, 35 мм, 30 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити 22035 Колопласт Conveen Optima уропрезерватив зовнішній самоклеючий, без латексу, 35 мм, 30 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити