0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

17467 Колопласт Алтерна калоприймач дитячий однокомпонентний N30

Код товару:Код:  1253170
Виробник: Coloplast
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату 17467 Колопласт Алтерна калоприймач дитячий однокомпонентний N30

Основні

Торгівельна назва
GTIN
5708932686419
Країна виробник
Данія
Виробник
Coloplast, Дания
Імпортний
Так
Рецептурна видача
без рецепта
Код Моріон
294070
Кількість в упаковці
30
Упаковка
По 30 штук в картонной коробке

Відгуки покупців 7

Анонимный отзыв
Заказывала калоприемники детские , несколько раз доставляли в разорваном виде, извините это стоит денег , одну штука их 50 грн , а заказываем то 10 , то 15 ,то вообще всю упаковку 30 шт В это раз заказали упаковку 30 шт стоимость почти в 1400 грн , и уже не сколько было порезанных! Особое внимание хочу предоставить тем людям , которые раскрывают упаковку ножиком, что б достать определённое количество, этим людям бы вообще не ставила и не оставила бы никакой отзыв. Спасибо, будьте внимательны .
Чи є відгук корисним
Анонимный отзыв
Чудовий. Бистро доставили
Чи є відгук корисним
Ю
Юлія
Удобный, простой в использовании. Для маленьких деток (мы заказывали от 1 мес.) с двумя столами пластины хватает, чтобы вырезать нужное отверстие. Раздражение на коже ребёнка не оставляет. Иногда хватает одного пакета на 24+ часов, иногда приходится менять по 2-4 пакета за сутки (здесь уже зависит больше от того, как кожу обработать, хотя иногда раз-на-раз не приходится). В целом довольны.
Чи є відгук корисним

17467 Колопласт Алтерна калоприймач дитячий однокомпонентний N30 - Інструкція для застосування

Опис

Калоприймач дитячий Coloplast (Колопласт), однокомпонентний, прозорий. Отвір який можна вирізати в пластині калоприймача від 10 до 35 мм. Даний тип калоприймача призначений спеціально для дітей. Завдяки прозорому мішку калоприймача можна спостерігати за стомою, і вмістом мішку, контролювати правильність вирізаного отвору. Пластина калоприймача Алтерна складається з двошарового адгезиву спиралевидної структури. Світлий адгезивний шар є абсорбуючим, зберігає нормальний стан шкіри і рівень рН. Темний адгезивний шар забезпечує надійне приклеювання. Таке поєднання адгезивів дозволяє забезпечити надійний захист шкіри від агресивного впливу кишкового відокремлюваного, а також безболісно відклеюватися калоприймачеві. Підкладка калоприймача складається з м'якого нетканого матеріалу, що дозволяє шкірі під калоприймачем не пітніти і оберігає її від роздратування. У комплекті з калоприймачами йдуть м'які затиски для випускного отвору. Для закріплення затиску необхідно зняти захисне покриття і приклеїти до випускного кінця калоприймача, відступивши кілька сантиметрів від краю. Клейкий затиск дренажних калоприймачів надійний, зручний і гігієнічний.

Використання

  1. Необхідно вирізати отвір в пластині калоприймача за формою і розміром стоми.
  2. Зніміть захисне покриття з пластини калоприймача, для того щоб забезпечити приклеювання пластини до шкіри. При цьому зверніть увагу, що випускний отвір калоприймача має бути закритим.
  3. Переконайтеся, що шкіра навколо стоми чиста і суха. Для приклеювання калоприймача, розмістіть пристрій клейкою пластиною до тіла. Акуратно надягніть калоприймач і легко притисніть пластину калоприймача до шкіри.
  4. При наповненні мішка каловими масами більше ніж на 1/3 необхідно провести випорожнення. Для цього відкрийте вихідний отвір калоприймача і спорожніть мішок. Протріть випускний отвір калоприймача чистою серветкою від залишків вмісту і заново закрийте.
  5. Для запобігання попаданню калових мас на шкіру необхідно використовувати захисну пасту-герметик.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на 17467 Колопласт Алтерна калоприймач дитячий однокомпонентний N30 актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити 17467 Колопласт Алтерна калоприймач дитячий однокомпонентний N30 з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.