0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Головні події серпня: як apteka24.ua допомагає дізнаватися думки про ліки від лікарів і користувачів

Оновлено
Головні події серпня: як apteka24.ua допомагає дізнаватися думки про ліки від лікарів і користувачів

Зміст:



Літо 2020 стало для apteka24.ua часом змін. Ми переглянули свій підхід до роботи, врахували допущені помилки й почали процес глобальних змін. І ось прийшла пора підведення підсумків.

Ми поділимося з вами найголовнішим і вагомим — тим, що прояснить питання здоров'я, відкриє очі на правду й полегшить купівлю лікарських засобів.

№1 Лікарі стали частиною нашої команди

У якийсь момент ми зрозуміли, що кваліфіковані лікарі — незамінна частина інтернет-аптеки. Це медичні експерти, лідери думок і ті, хто компетентний у питаннях здоров'я.

Тепер жодна стаття в нашому інформаційному блозі не обходиться без перевірки та редактури з боку медичного фахівця. І це правильно. Тому що все, що ми пишемо, впливає на вас, ваше здоров'я й ваше благополуччя. Ми не маємо права помилятися й для нас непростимо повідомляти дезінформацію.

Тому ми зібрали власну команду медичних експертів, які вичитують і перевіряють статті редакції apteka24.ua. Деякі з них навіть пишуть свої власні статті.

 

Медицинские эксперты Аптека24

№2 Ви можете залишати відгуки на apteka24.ua

У кого люди питають поради, коли їх щось турбує й вони збираються купити ліки? Звичайно, потрібно б у лікаря. Але реальність така, що першим порадником з лікування зазвичай стає сусід або подружка.

Ми, команда apteka24.ua, не підтримуємо самолікування й не радимо вам, вибираючи препарати, спиратися на думку інших людей, які не є медиками.

Однак ви можете залишити відгук на нашому сайті про будь-який препарат або про сервіс аптеки, можете висловити свою думку й дізнатися думку інших людей.

Для цього ми створили можливість залишати відгуки покупцям. Всі останні відгуки моментально з'являються на головній сторінці.

 

Отзывы о лекарствах

№3 Відповідайте один одному

І наше останнє нововведення — можливість користувачам відповідати коментуванням на відгуки інших користувачів.

Ви можете вступити в діалог, обговорити цікаві для вас теми, прийти до істини або просто обмінятися думками.

 

Оставить отзыв о лекарстве

Однак ми просимо вас не використовувати відгуки інших користувачів як керівництво по самолікуванню. Пам'ятайте, що те, що допомогло всім, може не допомогти індивідуально вам. Будь-яке лікування може призначати тільки лікар з огляду на індивідуальні особливості кожної людини, різний анамнез та етіології захворювання.

Про правила публікації відгуків ми повідомляємо в нашій Політиці публікації відгуків. Ознайомтеся з нею, будь ласка.

Залишати коментарі та відгуки ми просимо лише повнолітніх клієнтів. Також просимо повідомляти правду, не вводити в оману, не використовувати нецензурну лексику й не ображати інших користувачів, навіть якщо ваші погляди не збігаються, адже ви можете вплинути на життя один одного. Дякуємо вам за розуміння й чуйність!

apteka24.ua — перша інтернет-аптека, якій можна довіряти.

 

apteka24.ua надає вичерпну і надійну інформацію з питань медицини, здоров'я і благополуччя, однак постановка діагнозу і вибір методики лікування можуть здійснюватися тільки вашим лікарем! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров'я. apteka24.ua не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання користувачами apteka24.ua інформації, розміщеної на сайті.