0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

15580 Колопласт СенСура калоприймач однокомпонентний, розмір 10-76 мм, 30 шт.

Код товару:Код:  5762028
Виробник: Coloplast
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату 15580 Колопласт СенСура калоприймач однокомпонентний, розмір 10-76 мм, 30 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
5701780228343
Країна виробник
Данія
Виробник
Coloplast, Дания
Імпортний
Так
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Кількість в упаковці
30
Код Моріон
716579
Рецептурна видача
без рецепта

Взаємодія

Взаємодія з алкоголем
немає даних

Відгуки покупців 3

Анонимный отзыв
хорошо держится и не ощущаешь на коже.
Чи є відгук корисним
Анонимный отзыв
нам он подошел, не сковывает движения, держится хорошо (нет страха, что отклеиться в неподходящий момент). так же используем продукцию Брава для ухода за кожей.
Чи є відгук корисним
М
Марина
Моей маме этот товар подошёл. Пользовались первые 2 месяца, после операции, учились, как ухаживать за стомой. Сейчас перешли на 15580. Клеевая пластина очень хорошо держится на коже, удобен в использовании, еще плюс в том, что есть фильтр, запаха не пропускает.
Чи є відгук корисним

15580 Колопласт СенСура калоприймач однокомпонентний, розмір 10-76 мм, 30 шт. - Інструкція для застосування

Опис

Унікальний адгезив SenSura забезпечує:

  • адгезію;
  • гнучкість;
  • абсорбцію;
  • стійкість до ерозії;
  • безболісне видалення.

Швидке приклеювання і високі адгезивні властивості. Склад адгезиву гарантує швидке і надійне приклеювання і забезпечує надійну адгезію. Крім того, унікальний адгезив безболісно видаляється. Тиснена поверхня, стоншений край і овальна форма адгезивной пластини гарантує високу гнучкість. Стійкий до ерозії верхній шар захищає нижній шар адгезиву від агресивного впливу кишкового відокремлюваного і вологих виділень стоми.

Абсорбуючий нижній шар адгезиву. Нижній шар адгезиву забезпечує оптимальну абсорбцію, запобігає розмиванню адгезиву.

Ефективний хвильовий фільтр. Новий хвильовий фільтр забезпечує фільтрацію твердих і рідких складових кишкового відокремлюваного і безперервний відтік повітря, запобігає роздуванню і злипанню стінок мішка.

Зручний шаблон для вирізання отворів під стому. Шаблон має чітке синє маркування розмірів і форм. Концентричні кола дозволяють легко вирізати отвір необхідної форми і розміру.

Нове міцне м'яке неткане покриття. Нове неткане покриття дуже міцно, не пошкоджується при висушуванні рушником.

Модернізована прихована застібка. Прихована вбудована застібка модернізована, в її виготовленні використовується новий матеріал. На застібці є насічка, яка вказує, в якому напрямку її слід закривати. Якщо необхідно, застібку можна ховати під м'яке покриття мішка, притиснувши її до липучки. Мішок стане ще більш непомітним.

Спосіб застосування та дози

  1. Вирізати отвір. Відміряйте розмір і форму стоми на шаблоні пластини. Виріжте в пластині отвір, що відповідає розміру і формі стоми. Перед наклеюванням пластини переконайтеся, що шкіра навколо стоми чиста і суха.
  2. Зняти захисну плівку. Зігніть біле вушко пластини і видаліть захисне покриття, потягнувши за синє вушко захисної плівки.
  3. Наклеїти пластину. Накладіть пластину навколо стоми. Щоб забезпечити надійне приклеювання, ретельно розгладьте пластину від низу до верху, щільно притискаючи її до шкіри.

Увага! Щоб мінімізувати ризик протікання і виникнення шкірних ускладнень, необхідно щоб пластина щільно прилягала до стоми.

Перед використанням калоприймача закрийте дренажний отвір.

Покладіть мішок на стіл пластиною вниз. Зігніть маленьку смужку поверх великий.

Два рази загніть дренажний кінець мішка, поки не побачите велюрову смужку.

Надійно притисніть край застібки - "липучки" до велюрової смужки.

Спорожнення калоприймача

  1. Відліпити застібки - "липучки" від велюрової смужки.
  2. Акуратно спорожніть мішок, притримуючи його руками.
  3. Ретельно протріть дренажний кінець мішка серветкою.
  4. Зігніть маленьку смужку назад за більшу смужку. Протріть край смужок. Якщо дренажний отвір чистий, то його можна знову закрити.
  5. Загніть два рази дренажний кінець мішка, поки не побачите велюрову смужку. Надійно притисніть краю застібки - "липучки" до велюрової смужки.

Застібку можна заховати під м'яке покриття мішка, ще раз зігнувши дренажний кінець мішка.

Це робить мішок практично непомітним. Застібка забирається тільки з косметичних цілей.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на 15580 Колопласт СенСура калоприймач однокомпонентний, розмір 10-76 мм, 30 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити 15580 Колопласт СенСура калоприймач однокомпонентний, розмір 10-76 мм, 30 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.