0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

5210 Колопласт Conveen уропрезерватив самоклеящийся, 35 мм, 30 шт.

Код товару:Код:  1253186
Виробник: Coloplast
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату 5210 Колопласт Conveen уропрезерватив самоклеящийся, 35 мм, 30 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
5708932067294
Країна виробник
Данія
Виробник
Coloplast, Дания
Імпортний
Так
Кількість в упаковці
30
Упаковка
По 30 штук в упаковке
Код Моріон
515270

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

5210 Колопласт Conveen уропрезерватив самоклеящийся, 35 мм, 30 шт. - Інструкція для застосування

Опис

Сечоприймач пенильний (уропрезерватив) Conveen 5200 призначений для чоловіків, які страждають будь-якими формами нетримання сечі.

Особливості

  1. Виріб кріпиться на статевому члені пацієнта, з'єднується з мішком для збору сечі (купується окремо) за допомогою дренажної трубки.
  2. Основна частина уропрезерватива надійно і герметично фіксується на статевому члені, а до зливного порту приєднується дренажна трубка мочеприймача.
  3. Таким чином, сеча, що виходить із статевого члена, безпосередньо надходить в мочеприймальник.
  4. Призначений для одноразового використання в період до 24 годин.

Застосування

Самоклеющийся уропрезерватив Conveen легко вдягаэться, для цього необхідно встановити аплікатор на голівці статевого члена і потягнути за розкручуючу стрічку. Стрічка дозволяє з легкістю розкачати уропрезерватив по всій довжині статевого члена.

Переконайтеся, що уропрезерватив рівномірно розкручений з усіх боків.

Коли уропрезерватив повністю розкручений, необхідно легко натиснути на місце розташування адгезиву, щоб поліпшити фіксацію уропрезерватива.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на 5210 Колопласт Conveen уропрезерватив самоклеящийся, 35 мм, 30 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити 5210 Колопласт Conveen уропрезерватив самоклеящийся, 35 мм, 30 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити