0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Чому червоний фрукт незамінний? 5 причин щодня вживати олію червоного фрукта

Давайте дізнаємося, якими корисними властивостями володіє червоний фрукт і його масло, чому його варто вживати?

Оновлено
Чому червоний фрукт незамінний? 5 причин щодня вживати олію червоного фрукта

Червоний фрукт — дивовижний, екзотичний, рідкісний та неймовірно корисний фрукт. Це джерело всього того, що тільки може знадобитися організму людини щодня.

Зараз червоний фрукт дуже популярний в косметології — з нього виготовляють спеціальну олію, якою потім збагачують косметику для обличчя й тіла. Але олію червоного фрукта можна вживати всередину в якості дієтичної добавки до раціону харчування. Ваш організм за таку підтримку скаже вам тільки дякую!

Таємниця червоного фрукта

Червоний фрукт — це Buah Merah або Pandanus conoideus, дивина з Індонезії. Ці фрукти зустрічаються не часто. В їжу безпосередньо фрукт не вживають, а добувають з нього олію. Ця олія використовується в якості харчової добавки, приправи до їжі або в косметичних засобах по догляду для обличчя й тіла.

Buah Merah — тропічна й вічнозелена рослина. Її природне середовище зростання — це острови Малуку та Папуа.

Самі ці фрукти в інших місцях по світу просто так не знайти. Але ось олія червоного фрукта широко поширена.

Особливість цієї харчової добавки в тому, що в ній міститься одночасно практично все, що потрібно організму. Зазвичай ми приймаємо окремо вітамінні комплекси, поліненасичені жирні кислоти Омега-3 і Омега-6, а також різні препарати для волосся, шкіри, нігтів.

Але червоний фрукт — це все в одному. У нього дуже багатий склад, який необхідний і жінкам, і чоловікам, і підліткам під час активного росту.

Чим корисний червоний фрукт?

Такі екзотичні фрукти, як цей, повністю безпечні для людини. У цій диковинці немає ні токсинів, ні важких металів, ні домішок, які могли б завдати шкоди здоров'ю, немає пестицидів і токсинів. Продукт повністю натуральний, не містить барвників і консервантів, і навіть не має побічних ефектів. Тому його можуть приймати всі. Єдине обмеження: вагітні та матері.

Червоний фрукт завдяки багатому складу є джерелом усіх необхідних речовин, які зміцнюють імунну систему, поліпшують зовнішній вигляд, самопочуття, додають бадьорості, енергійності й підвищують працездатність.

Склад олії червого фрукта

До складу червоного фрукта входить:

  • бета-каротин;
  • вітамін Е;
  • вітамін В1;
  • вітамін С;
  • залізо;
  • фосфор;
  • кальцій;
  • натрій;
  • ніацин;
  • олеїнова кислота (Омега-9);
  • ліноленова кислота (Омега-6);
  • альфа-ліноленова кислота (Омега-3);
  • каприлова кислота.

Червоний фрукт переробляється в олію червоного фрукта, яка зберігає в собі всі ці корисні речовини. Її вплив на організм неможливо не помітити.

Олія червоного фрукта

Ефект від прийому олії червоного фрукта

Червоний фрукт впливає на всі органи й системи:

  1. Зміцнює імунну систему, підвищуючи опорні сили організму та його опірність патогенній мікрофлорі — застуд буде менше.
  2. Налагоджує роботу шлунково-кишкового тракту, нормалізує мікрофлору в кишечнику, що також запобігає виникненню кандидозу (молочниці).
  3. Попереджає розвиток таких серйозних захворювань як ішемічна хвороба серця, цукровий діабет і гіпертонія.
  4. Дуже добре впливає на судини й виступає профілактикою серцево-судинних захворювань.
  5. Знижує рівень холестерину в крові, а також не допускає розвитку атеросклерозу.
  6. Печінка швидше відновлюється і регенерується.
  7. Налагоджується метаболізм, прискорюється жироспалювання, зайві калорії йдуть, а це все сприяє нормалізації ваги. Чудово підходить для схуднення.
  8. Необхідний спортсменам, так як сприяє більш швидкому нарощуванню м'язів і відновленню м'язової тканини.
  9. Профілактика хвороб очей, зір поліпшується, а вікова втрата зору значно відсувається.
  10. Зміцнює волосся й нігті. Волосся перестає випадати й сіктися, а нігті перестають розшаровуватися та стають міцнішими.
  11. Живить шкіру зсередини, даючи їй все, що необхідно. Шкіра починає сяяти здоров'ям.
  12. Уповільнює процеси старіння й вікові зміни в організмі.
  13. Є сильним антиоксидантом.

Виробляється олія червоного фрукта в двох формах — розлита в пляшках і в капсулах.

Олію червоного фрукта в капсулах вживати дуже зручно та просто — достатньо приймати по 1-2 капсули один або два рази на день після прийому їжі.

Чому кожній людині потрібно приймати олію червоного фрукта щодня? Є 5 вагомих причин:

  1. Здоров'я.
  2. Молодість.
  3. Краса.
  4. Сила.
  5. Енергійність.

Чи знаєте ви про те, наскільки сильно літня спека позначається на організмі? Страждають буквально всі органи та системи. І якщо не вміти в спеку правильно охолоджуватися та регулювати температуру тіла, то не виключена поява поганого самопочуття. Але цього можна уникнути. Читайте нашу статтю про те, як спека й зневоднення впливають на організм. З неї ви дізнаєтеся, що відбувається з органами й системами в умовах підвищеної температури, і отримаєте цінні лайфхаки, як уникнути перегрівання в спеку, коли немає кондиціонера.

apteka24.ua проводить масштабний освітній проект «Жіноча самоосвіта», у рамках якого ми будемо зустрічатися з висококваліфікованими лікарями з питань жіночого здоров'я й будемо їм задавати найнезручніші, найважливіші й вирішальні питання про жіноче здоров'я, які не наважуються задати самі жінки на жіночій консультації. Нас чекають зустрічі з акушером-гінекологом, гінекологом-онкологом і мамологом. Уже зараз ви можете прочитати інтерв'ю про 5 найбільш незручних питань гінекологу, які хвилюють усіх жінок, але їх соромно поставити. Це важливо для кожної!

apteka24.ua — перша інтернет-аптека, якій можна довіряти.

 

Джерела

О красном фрукте / Red Nature 

"Si Merah” yang Kaya Manfaat / Indonesia.go

6 Manfaat Buah Merah Papua bagi Kesehatan, Bisa Cegah Berbagai Penyakit Berat / Bola

Buah Merah dari Papua Punya 5 Khasiat yang Baik untuk Kesehatan / SehatQ 

Manfaat Buah Merah dari Tanah Papua bagi Kesehatan / Alodokter

 

Відмова від відповідальності

apteka24.ua надає вичерпну і надійну інформацію з питань медицини, здоров'я і благополуччя, однак постановка діагнозу і вибір методики лікування можуть здійснюватися тільки вашим лікарем! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров'я. apteka24.ua не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання користувачами apteka24.ua інформації, розміщеної на сайті.