0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Контактні лінзи PureVision 2 Multi-Focal, L 8.6, -05.00, 6 шт.

Код товару:Код:  ЦУ-00618061
Виробник: Baush+Lomb
pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Контактні лінзи PureVision 2 Multi-Focal, L 8.6, -05.00, 6 шт.

Основні

Торгівельна назва
PureVision
Країна виробник
США
Оригінальний препарат
Так
Імпортний
Так
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Спосіб введення
в очі

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Контактні лінзи PureVision 2 Multi-Focal, L 8.6, -05.00, 6 шт. - Інструкція для застосування

Матеріал

Балафілкон А.

Опис

Pure Vision 2 Multi-Focal — мультифокальні силікон-гідрогелеві контактні лінзи для корекції пресбіопії — вікової далекозорості.

Слабка аддидація Low - для початкових пресбіопів.

Матеріал: Balafilcon A.

Режим заміни: 1 місяць.

Режим носіння: Денний, гнучкий або пролонгований (до 30 не знімаючи) призначає офтальмолог.

Радіус кривизни: 8,6 мм.

Діапазон оптичної сили: корекція короткозорості -5.00.

Особливості та переваги

  1. 3-Zone Progressive Design: три оптичні зони, що відповідають за зір на різних відстанях. Перехід плавний, зміна фокуса непомітна, тому якість зорового сприйняття не страждає. У PureVision 2 Multi-Focal однаково видно вдалину, на середні відстані і поблизу.
  2. Киснева проникність 130 Dk / t — досить для насичення очей киснем цілодобово. МКЛ не викликають небезпечних ускладнень у вигляді гіпоксії і неоваскуляризації рогівки.
  3. Balafilcon A - силікон-гідрогелевий матеріал з влагосодержанием 36%, пропускає повітря, дозволяючи очам вільно дихати протягом дня. У лінзах Pure Vision 2 HD Multi-Focal можна спати і носити, не знімаючи, до 30 днів.*
  4. Плазмова обробка робить поверхню мкл гідрофільною: Pure Vision 2 Multi-Focal притягують вологу, активно змочуються слізною рідиною і залишаються зволоженими протягом дня.
  5. Rounded Edge Design: з заокругленим дизайном країв перехід від тканини кон'юнктиви до поверхні лінзи плавний і непомітний, лінзи PureVision 2 MultiFocal не відчуваються при морганні.
  6. Асферичний дизайн усуває сферичні аберації, характерні для очей і лінз. У лінзах PureVision 2 MultiFocal чітке і контрастне зорове сприйняття навіть при недостатній освітленості.

* Тільки за рекомендацією офтальмолога

Упаковка

Блістер, 6 лінз в упаковці.

Виробник

Baush+Lomb, США.

Джерело інструкції

Інструкцію лікарського засобу взято з офіційного джерела — Державного реєстру лікарських засобів України.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Контактні лінзи PureVision 2 Multi-Focal, L 8.6, -05.00, 6 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Контактні лінзи PureVision 2 Multi-Focal, L 8.6, -05.00, 6 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити