0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

5 нових фільмів, на які прямо-таки потрібно піти в кінотеатр відразу після карантину

Оновлено
5 нових фільмів, на які прямо-таки потрібно піти в кінотеатр відразу після карантину

Як ви, напевно, знаєте, з 22 травня в Україні розпочався адаптивний карантин. Це означає, що скоро запрацюють кінотеатри, і всі кіномани та закохані парочки зможуть відправитися на перегляд «хліба та видовищ».

У Кабміні оптимістично вважають, що це стане можливим уже в кінці травня або на початку червня. Кінотеатри навіть представили попередні афіші з очікуваними кіноновинками.

Отже, що ж нам пропонують незабаром до перегляду?

№1 Утеча з Преторії

Усі, хто хоче побачити знаменитого хлопчика з «Гаррі Поттера» у новому амплуа, можуть насолоджуватися вже немолодим і бородатим "Гаррі" (Деніелом Редкліффом) у цьому новому трилері. Нам обіцяють захоплюючий сюжет, заснований на реальних подіях.

Справа відбувається в Преторії — африканському містечку, в 70-х роках минулого століття, коли лютувала расова дискримінація. Головного героя посадили до в'язниці суворого режиму. Але він не падає духом, знаходить двох однодумців і разом з ними розробляє дуже витончений, складний і хитромудрий план втечі. Але ось здійснити його практично неможливо...

Дуже сподіваємося, що ця історія буде не менш захоплюючою, ніж знаменитий серіал «Втеча» 2005 року — це була чудова кінокартина, яка сподобається всім, хто любить мозковий штурм і головоломки.

№1 Утеча з Преторії

№2 Русалка в Парижі

Романтика, фентезі, любов... Усі, хто хочуть зануритися в казку про любов, знайдуть захоплюючою цю картину. Ви ж чули повір'я про те, що кожен чоловік, який почує спів русалки, обов'язково закохається в неї, але буде приречений на смерть? А що якщо русалка теж закохається у відповідь?

Так сталося й у цій історії. Але чи буде любов людини та русалки сильніше, ніж магія й призначення?

Здається ця історія сподобається всім, хто жадає зануритися в романтику казкової любові.

№2 Русалка в Парижі

№3 Мулан

Фільм оповідає про дівчину зі сталевим стрижнем і хороброю душею. Це пригодницька фентезійна драма.

Події розгортаються в Китайській імперії, яку захоплюють жорстокі загарбники. Згідно указу імператора кожна сім'я повинна відправити одного чоловіка на війну. Але в родині Мулан тільки один чоловік — старий і хворий батько. Тому дівчина вирішує захистити рідну людину від жахливої ​​смерті, сама прикидається хлопцем і відправляється до війська. У неї буде складний шлях, всипаний тілами. Але в підсумку саме вона стане одним з найвеличніших воїнів у китайській історії.

№3 Мулан

№4 Про нескінченність

Дуже великі очікування від цього фільму. Згідно з попередніми даними, можна чекати рейтинг 10 з 10. Ну, подивимося-подивимося...

Тут немає конкретного сюжету, немає головного героя, немає єдиної лінії оповіді. Це фільм-роздум, фільм, який змінює свідомість.

Це про життя, про вразливість існування, про мільйони людських історій, які ніхто ніколи не дізнається. І в цьому наша нескінченність.

№4 Про нескінченність

№5 Персонаж

А ось і легке кіно для підняття настрою. Ну як тут виходить: живе собі звичайний банківський службовець. Усе його життя розмірене та йде по накатаній, усе звично та банально. Але в якийсь момент він з'ясовує, що взагалі-то все його життя не справжнє —  це відеогра (мало не «Матриця», чи не так?). І всі люди навколо, як і він, теж є персонажами цієї відеоігри. Але ось невдача — тільки наш герой може одноосібно врятувати цей світ, а йому, як завжди, загрожує щось страшне.

№5 Персонаж

Цікава задумка? Подивимося... До того ж, це ще й солянка з фантастики, комедії, бойовика та пригод.

Що ж, нам поки залишається тільки чекати, коли закінчиться карантин і відкриються кінотеатри. Імовірно, уже з 1 червня можна буде піти подивитися кіно, хоча в залах будуть стежити за тим, щоб було зайнято не більше 30% крісел.

У будь-якому випадку, усі ці фільми ми вже зможемо подивитися протягом літа.

Слідкуйте за афішами кінотеатрів у своєму місті, щоб дізнатися точні дати прокату.

А тим часом apteka24.ua бажає вам приємного кіноперегляду й щоб коронавірус обійшов вас стороною!

 

Відмова від відповідальності

apteka24.ua надає вичерпну і надійну інформацію з питань медицини, здоров'я і благополуччя, однак постановка діагнозу і вибір методики лікування можуть здійснюватися тільки вашим лікарем! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров'я. apteka24.ua не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання користувачами apteka24.ua інформації, розміщеної на сайті.