0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

У apteka24.ua колосально зросла завантаженість. Але ми продовжуємо працювати для вас!

Оновлено
У apteka24.ua колосально зросла завантаженість. Але ми продовжуємо працювати для вас!

Епідеміологічна ситуація в Україні б'є всі рекорди, а коронавірусна інфекція набирає обертів. Новий штам «омікрон» дуже заразний і швидко передається. Попри те, що багато людей переносять його легше в порівнянні з попередніми варіантами вірусу, все ж таки ліки та товари для здоров'я, як і раніше, потрібні кожному, хто заразився. Мало того, зараз попит на медичні товари навіть зріс у кілька разів.

Також зараз дуже багато наших клієнтів замовляють ліки за програмою єПідтримка 1000 грн від держави. І, звичайно, хоч коронавірус і став основним масовим захворюванням наших днів, все ж таки це не скасовує інші ситуації, в яких людям потрібна медична допомога: попит на товари аптечного асортименту, не пов'язані з ковідом, залишається незмінним.
 
У зв'язку з такою підвищеною затребуваністю за останні півтора тижня на apteka24.ua кількість звернень зросла в кілька разів. Гаряча лінія перевантажена, а спеціалісти контакт-центру не встигають відповідати на всі вхідні дзвінки. На жаль, ми не були готові до такого несподіваного напливу замовлень. І нам все складніше стає витримувати термін доставки, оперативно відповідати на дзвінки та звернення в чатах з фармацевтами.
 
Ми знаємо про ваш біль. Ми знаємо, що вам не відразу надходять повідомлення про рух замовлення. І що ви чекаєте на відповідь оператора на лінії, але дзвінок через час просто обривається. І що обіцяні терміни доставки порушені, і ви отримуєте замовлення набагато пізніше.

Все це відбувається через те, що у нас просто не вистачає фізичних ресурсів, щоб забезпечити вам хороший сервіс.

Але ми працюємо над цим! І просимо вибачення. Будь ласка, не переживайте і проявіть розуміння – ви обов'язково отримаєте своє замовлення, а ми зробимо все для цього.
 
Зараз ми перебудовуємо логістику, щоб не переносити терміни і справлятися зі зростаючим навантаженням. Також ми шукаємо нових співробітників контакт-центру, щоб ми могли швидко відповідати на ваші дзвінки та запити. Вся наша команда працює для вас щосили і шукає нові шляхи, які допоможуть кожному отримати своє замовлення так само швидко і просто, як і раніше.

Якщо у вас виникли проблеми із замовленням, а ви не можете додзвонитися на гарячу лінію, то пишіть нам сюди.

Обіцяємо, ми повернемо рівень сервісу дуже скоро.

Дякуємо вам за те, що ви обираєте нас навіть у складні часи. Будьте здорові!

 

С любов'ю,
ваша apteka24.ua