0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

+1100 аптек лідера ринку на сайті apteka24.ua

Замовляйте ліки онлайн, не виходячи з дому

+1100 аптек лідера ринку на сайті apteka24.ua

Найбільша аптечна мережа України Аптека АНЦ* та apteka24.ua оголосили про початок співпраці

Об’єднання зусиль АНЦ та apteka24.ua подарує споживачам ще більший вибір потрібних товарів та можливостей для їх отримання.

Ще більше аптек поруч

Партнерство apteka24.ua та АНЦ надасть клієнтам сайту apteka24.ua доступ до широкого асортименту ліків та товарів для здоров’я за доступними цінами. На сайті можна забронювати потрібні товари онлайн та отримати замовлення в будь-якій з 1100 аптек України під брендами: ”Аптека АНЦ“, “Аптека Копійка” та “Аптека ШАР@”. Широка географія мережі дозволяє отримати ліки у понад 138 містах України.

Найбільший асортимент ліків у фармі тепер доступний для користувачів apteka24.ua

Аптеки холдингу АНЦ мають найбільший асортимент серед інших мереж, щоб клієнти аптек отримували все за їх запитом в одній аптеці. Отже, apteka24.ua не тільки суттєво збільшить загальну кількість доступних для користувачів аптек, а й забезпечить можливість вибору необхідного товару серед 30 000 товарних позицій.

Зручність отримання замовлень

Відтепер процес замовлення та отримання ліків став ще зручнішим, швидшим та з меншими витратами на доставку. Замовлення будуть готові до видачі впродовж 15 хвилин з моменту їх підтвердження, що дозволить клієнтам apteka24.ua отримати свої ліки максимально швидко, без зайвого очікування. Отримати своє замовлення клієнт може в будь-якій зручній для нього аптеці під брендами: ”Аптека АНЦ“, “Аптека Копійка” та “Аптека ШАР@”.

 

За словами представників АНЦ та apteka24.ua, об'єднання зусиль між двома професіоналами фарм-ритейлу дозволить забезпечити клієнтів найкращою якістю послуг, різноманітним вибором ліків та медичних товарів й подарувати українцям справжню турботу про їх здоров’я.

 

*найбільша аптечна мережа за часткою фармацевтичного ринку України