0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

13986 Колопласт Алтерна Фрі калоприймач двокомпонентний 60 мм N30

Код товару:Код:  1253176
Виробник: Coloplast
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату 13986 Колопласт Алтерна Фрі калоприймач двокомпонентний 60 мм N30

Основні

Торгівельна назва
GTIN
5708932086325
Країна виробник
Данія
Виробник
Coloplast, Дания
Імпортний
Так
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Кількість в упаковці
30
Код Моріон
294060
Рецептурна видача
без рецепта
Упаковка
По 30 штук в упаковке

Взаємодія

Взаємодія з алкоголем
немає даних

Відгуки покупців 6

Т
Татьяна
Зручний у використанні. Наявність фільтру є плюсом.
Чи є відгук корисним
О
Олександр
Дуже дякую!!! Все отримав швидко. Якісна робота!!!
Чи є відгук корисним
О
Олександр
Дякую!!!! Все прийшло швидко, без нарікань
Чи є відгук корисним

13986 Колопласт Алтерна Фрі калоприймач двокомпонентний 60 мм N30 - Інструкція для застосування

Опис

Калоприймач стомічний двокомпонентний Алтерна Фрі, мішок відкритий, непрозорий, фланець 60 мм. Мішок бежевого кольору, з обох сторін покритий м'яким нетканим матеріалом, що дозволяє шкірі під калоприймачем не пітніти і оберігає її від роздратування. Калоприймач має вбудований багатошаровий вугільний фільтр, який фільтрує на предмет запаху. Вбудований фільтр перешкоджає злипанню або роздуванню мішка. З калоприймачем можна приймати душ, попередньо закривши клапан вугільного фільтра спеціальною наклейкою, яка йде в комплекті. Анатомічна форма мішків повторює контури тіла, роблячи калоприймачі непомітними під одягом. Унікальна вбудована прихована застібка на дренажному (відкритому) кінці калоприймача гігієнічна і практична. Крім того, її можна прибрати під м'яке покриття мішка. Мішок кріпиться до пластини за допомогою фланця. Розмір фланця на мішку і пластині повинен збігатися.

Використання

  1. Переконайтеся, що кільце-засувка на мішку відкрито. Необхідно зіставити фланець мішка з фланцем пластини і надіти мішок на пластину.
  2. Закрийте кільце-защелку, поверніть мішок в зручне положення. Характерний звук «клацання» свідчить про те, що мішок закритий і надійно встановлений на пластині.
  3. Щоб зняти мішок з пластини, необхідно відкрити кільце-защелку і акуратно зняти мішок з пластини.
  4. При наповненні мішка каловими масами більше ніж на 1/3 необхідно провести випорожнення. Для цього відкрийте вихідний отвір калоприймач і спорожните мішок. Протріть випускний отвір калоприймача чистою серветкою від залишків вмісту і знову закрийте.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на 13986 Колопласт Алтерна Фрі калоприймач двокомпонентний 60 мм N30 актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити 13986 Колопласт Алтерна Фрі калоприймач двокомпонентний 60 мм N30 з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити