0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Eucerin SPF30 гель-крем сонцезахисний для жирної шкіри обличчя, 50 мл

Код товару:Код:  5179115
Виробник: Beiersdorf
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Eucerin SPF30 гель-крем сонцезахисний для жирної шкіри обличчя, 50 мл

Основні

Торгівельна назва
GTIN
4005800119538
Країна виробник
Німеччина
Виробник
Beiersdorf
Імпортний
Так
Упаковка
По 50 мл гель-крема во флаконе с дозатором
Кількість в упаковці
1
Об'єм
50 мл
Код Моріон
394165

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Eucerin SPF30 гель-крем сонцезахисний для жирної шкіри обличчя, 50 мл - Інструкція для застосування

Склад

Aqua, Polymethylsilsesquioxane, Alcohol Denat, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Octocrylene, Tapioca Starch, Cyclomethicone, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Methylpropanediol, Silica Dimethyl Silylate, Glycerin, Carnitine, Glycyrrhetinic Acid, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Sodium Stearoyl Glutamate, Acrylates-C10-30-Alkyl-Acrylate-Crosspolymer, Carbomer, Xanthan Gum, Sodium Hydroxide, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Phenoxyethanol

Лікарська форма

Сонцезахисний гель-крем для жирної і схильної до акне шкіри обличчя Eucerin SPF 30 - це засіб з високим сонцезахисним фактором для щоденного використання, створене для особливих потреб жирної і проблемної шкіри. Його формула забезпечує захист шкіри від пошкоджень, викликаних дією сонця, містить активні речовини для поліпшення стану шкіри. Гель-крем містить високоефективну фотостабільну систему ультрафіолетових фільтрів UVA і UVB, яка забезпечує надійний захист. Ця система відповідає вимогам Європейської косметичної Асоціації - (в минулому - "Colipa»).

 


Формула гель-крему також забезпечує біологічний захист клітин за рахунок вмісту антиоксиданту Лікохалкона А і Гліціррізінованої кислоти. Лікохалкон А, що міститься в корені китайської солодки, має потужну антиоксидантну і протизапальну дію і захищає шкіру від дії вільних радикалів. Гліцирізинова кислота, що отримується з лакриці, захищає ДНК клітин, підтримуючи їх власні механізми захисту і відновлення.

 


L-карнітин, регулює стан шкірного себума (діє як себорегулятори) і матуючі жиропоглинальні пігменти об'єднані в спеціальній технології контролю жирності. Разом вони швидко надають шкірі свіжий і матовий вид, навіть у вологому і теплому кліматі.
Сонцезахисний гель-крем для жирної і схильної до акне шкіри обличчя Eucerin SPF 30 некомедогенний, не має запаху, не містить парабенів і ароматизаторів, і може використовуватися в якості основи для макіяжу

 


Клінічні дослідження
Клінічні дослідження довели дуже хорошу переносимість сонцезахисного гель-крему для жирної і схильної до акне шкіри обличчя Eucerin SPF 30 навіть у пацієнтів з чутливою і проблемною шкірою. Ефективність матуючої формули з себорегуляторами L-карнітин і жиропоглинаючими пігментами пройшла подальше тестування і оцінку в практичних дослідженнях.

 


Виявлені переваги
Дослідження за участю 325 чоловік з жирною проблемною шкірою показали відмінні результати (2).

Учасники відзначили:

  • ультралегку текстуру (95%);
  • тривале збереження матовості шкіри (94%), відсутність жирного блиску протягом кількох годин після нанесення (93%);
  • миттєве вбирання (98%)


Жінки з жирною і комбінованою шкірою після чотирьох тижнів використання підтвердили (3):

  • зменшення жирності шкіри (90%);
  • себорегулюючий ефект (81%);
  • відсутність забитих пір (86%).


(1) У двох об'єднаних практичних дослідженнях 325 жінок з комбінованою, жирною і проблемною шкірою використовували сонцезахисний флюїд з матуючим ефектом Eucerin SPF 50+ один раз в день протягом двох тижнів. Дослідження проводилися у вологому теплому кліматі (Таїланд і Іспанія). (2) Результати клінічного дослідження за участю 40 жінок з комбінованою і жирною шкірою. Сонцезахисний засіб проти жирного блиску 50+ використовувався двічі в день протягом чотирьох тижнів. (3) Особи з нанесеним сонцезахисним флюїдом з матуючим ефектом Eucerin SPF 50+ (права сторона) і контрольним сонцезахисним засобом (ліва сторона). Фотографування проводилося через п'ять хвилин після нанесення засобів. На фото представлені приклади, індивідуальні результати можуть відрізнятися.

 

Властивості

  • легка текстура;
  • нежирний;
  • нелипкий;
  • швидко вбирається;
  • Некомедогенний;
  • suitable under make-up;
  • unperfumed.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Eucerin SPF30 гель-крем сонцезахисний для жирної шкіри обличчя, 50 мл актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Eucerin SPF30 гель-крем сонцезахисний для жирної шкіри обличчя, 50 мл з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити