0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

17511 Колопласт Alterna Free Конвекс калоприймач стомічний однокомпонентний відкритий виріз 15-43 мм, 10 шт.

Код товару:Код:  1253171
Виробник: Coloplast
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату 17511 Колопласт Alterna Free Конвекс калоприймач стомічний однокомпонентний відкритий виріз 15-43 мм, 10 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
5708932686358
Країна виробник
Данія
Імпортний
Так
Кількість в упаковці
10
Код Моріон
522001
Рецептурна видача
без рецепта

Відгуки покупців 2

Н
Надія
Оптимальный калоприемник для меня. Рекомендую.
Чи є відгук корисним
Л
Людмила
Калоприемник нам подошёл, а другим это индивидуально. Качество хорошее.
Чи є відгук корисним

17511 Колопласт Alterna Free Конвекс калоприймач стомічний однокомпонентний відкритий виріз 15-43 мм, 10 шт. - Інструкція для застосування

Опис

Alterna Free нового покоління калоприймач конвексний дренований 15-43 мм (17511)

В однокомпонентних дренованих калоприймачах Alterna® Free клейова пластина спіралеподібної структури нероз'ємно з'єднана зі стомним мішком. При заміні однокомпонентний калоприймач видаляється повністю.
В асортименті представлені однокомпонентні непрозорі дреновані калоприймачі Alterna® Free з вбудованими плоскими та конвексними клейовими пластинами з різними отворами, що вирізуються під стому.

Клейова пластина Alterna® спіралевидної структури, що складається з двох клейових шарів (адгезивів), що чергуються, надійно приклеюється до шкіри;
завдяки здатності абсорбувати (вбирати) вологу шкіри, зберігає нормальний стан шкіри під пластиною та захищає її від подразнення.

Зручний та непомітний калоприймач

Комфортні і непомітні під одягом однокомпонентні дреновані калоприймачі Alterna® Free мають ряд особливостей:

  • Вбудована застібка на липучці Hide-away®, яку можна прибрати під неткане покриття мішка, дозволяє легко та швидко дренувати мішок.
  • Багатошаровий вбудований фільтр мінімізує ризик здуття стомного мішка, регулює обсяг газу в мішку та нейтралізує запах.
  • Міцне двостороннє м'яке неткане покриття має водовідштовхувальні властивості і швидко висихає після прийняття водних процедур.

Характеристики:

  • Розмір мішка: великий;
  • розмір отвору: 15-43 мм;
  • отвір під стому: що вирізується;
  • вид пластини: пласка;
  • із кріпленнями для пояса, непрозорий.

За додатковою інформацією про конвексні калоприймачі звертайтеся до спеціаліста з догляду за стомою.

Показання

Калоприймачі з вбудованими конвексними пластинами для втягнутих стом

Однокомпонентний дренований калоприймач Alterna Free з вбудованою конвексною пластиною призначений для плоских або втягнутих стом, а також для стом, що знаходяться між шкірними складками. Конвексна пластина тиск на область навколо стоми, що дозволяє підняти стому над рівнем шкіри, знижуючи тим самим ризик протікання кишкового вмісту під пластину.

Упаковка

Картонная упаковка.

Виробник

Колопласт А/С, Дания

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на 17511 Колопласт Alterna Free Конвекс калоприймач стомічний однокомпонентний відкритий виріз 15-43 мм, 10 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити 17511 Колопласт Alterna Free Конвекс калоприймач стомічний однокомпонентний відкритий виріз 15-43 мм, 10 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.