0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

10365 Калоприймач Колопласт СенСура Клік мішок двокомпонентний непрозорий 50 мм, 30 шт.

Код товару:Код:  5762002
Виробник: Coloplast
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату 10365 Калоприймач Колопласт СенСура Клік мішок двокомпонентний непрозорий 50 мм, 30 шт.

Основні

Торгівельна назва
GTIN
5701780228657
Країна виробник
Данія
Виробник
Колопласт, Дания
Імпортний
Так
Кількість в упаковці
30
Рецептурна видача
без рецепта
Код Моріон
716567
Діаметр
фланець Ø 50 мм

Відгуки покупців 2

О
Олена
Мешки удобнее, чем предыдущая модель. Нет перекошенного угла, удобнее под одежду. Но есть одно наблюдение - в каждой упаковке один мешок бракованный( нет крепления-зажима) Я покупала уже минимум упаковки 4 и в каждой так. Но это больше к производителю, чем к аптеке.
Чи є відгук корисним
О
Олена
удобный мешок
Чи є відгук корисним

10365 Калоприймач Колопласт СенСура Клік мішок двокомпонентний непрозорий 50 мм, 30 шт. - Інструкція для застосування

Опис

Двокомпонентні калоприймачі SenSura Click мають механічний фланець -  кріпильне кільце-защіпку, яка має унікальну надійністю.

  • Стомний мішок надійно кріпиться на фланці клейовий (адгезивной) пластини за допомогою кільця-защіпки. Звуковий сигнал (клацання) підтверджує надійність кріплення мішка на пластині.
  • Перш ніж закріпити мішок на пластині, його слід повернути в зручне для вас положення, не знімаючи з фланця пластини.
  • Мішки необхідно міняти частіше, ніж пластини, для цього їх слід від'єднати від двошарової клейовий пластини SenSura Click.

Спосіб застосування

  1. Переконайтеся, що кільце-засувка на мішку відкрито. Необхідно зіставити фланець мішка з фланцем пластини і надіти мішок на пластину.
  2. Закрийте кільце-защіпку, поверніть мішок в зручне положення. Характерний звук «клацання» свідчить про те, що мішок закритий і надійно встановлений на пластині.
  3. Щоб зняти мішок з пластини, необхідно відкрити кільце-защіпку і акуратно зняти мішок з пластини.
  4. Для зручності використання уростомного мішка і збільшення обсягу, мішок можна приєднати до будь-якого приліжкові або ножному мочепріемному мішку. Для цього необхідно за допомогою коннектора, який йде в наборі з уростомнимі мішками, приєднати уростомний мішок з мочепріемним мішком.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на 10365 Калоприймач Колопласт СенСура Клік мішок двокомпонентний непрозорий 50 мм, 30 шт. актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити 10365 Калоприймач Колопласт СенСура Клік мішок двокомпонентний непрозорий 50 мм, 30 шт. з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.