0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Комплект для годування "Кошеня" пляшка 125мл скляна соска молочна силіконова захисний ковпачок 071185

Код товару:Код:  200.0186
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Комплект для годування "Кошеня" пляшка 125мл скляна соска молочна силіконова захисний ковпачок 071185

Основні

GTIN
4823060808913
Код Моріон
478274

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Опис Комплект для годування "Кошеня" пляшка 125мл скляна соска молочна силіконова захисний ковпачок 071185

Комплект для кормления Котенок предназначен для кормления грудных детей молочными продуктами, различными жидкими смесями, соками, для проведения профилактических процедур и для успокоения.


  • Бутылочка изготовлена из качественного полимерного материала.

  • Позволяет кормить ребенка, максимально приблизив искусственное вскармливание к естественному

  • Бутылочки изготовлены со шкалой, обозначающий ее емкость

  • Бутылочки термически устойчивы и выдерживают перепад температур не менее 40 ° С

  • Устойчивы к многократной дезинфекции

  • Гигиеничность соски обеспечивает защитный колпачок


Цена Комплект для кормления "Котенок" бутылочка 125мл стеклянная соска молочная силиконовая защитный колпачок 071185 актуальна при заказе на сайте. Купить Комплект для кормления "Котенок" бутылочка 125мл стеклянная соска молочная силиконовая защитный колпачок 071185 в городах Украины: Киев, Харьков, Днепр, Одесса, Ровно, Винница, Запорожье, Ивано-Франковск, Краматорск, Кременчуг, Кривой Рог, Львов, Николаев, Полтава, Сумы, Тернополь, Херсон, Черкассы, Черновцы.

Ціна на Комплект для годування "Кошеня" пляшка 125мл скляна соска молочна силіконова захисний ковпачок 071185 актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Комплект для годування "Кошеня" пляшка 125мл скляна соска молочна силіконова захисний ковпачок 071185 з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити