0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Що подивитися з фільмів влітку 2020: найбільш очікувані новинки кінотеатрів

Оновлено
Що подивитися з фільмів влітку 2020: найбільш очікувані новинки кінотеатрів

Усі ми чекаємо, коли закінчиться карантин і можна буде відправитися в кінотеатр подивитися щось новеньке та видовищне. Правда, зараз поки працюють тільки деякі кінотеатри, у яких показують популярні фільми попередніх років. Але скоро все зміниться й на великих екранах ми побачимо щось незвичайне!

Ми вже раніше розповідали про те, які фільми можна буде подивитися після карантину. Цей список досі актуальний, але тепер він поповнився новими фільмами, які очікуються в прокаті з липня 2020. Будемо чекати, коли вже ми зможемо спокійно насолоджуватися попкорном під видовищне відео. А поки готуємося та розпалюємо інтригу.

З 2 липня можна буде подивитися в кіно легендарні фільми, такі, як «Пірати Карибського моря: Помста Салазара», «Темний лицар: Відродження легенди» або «Бамблби».

Але ближче до середини другого місяця літа очікуються й новинки:

№1 Бладшот (9 липня 2020)

Бойовик, фантастика та екшен. А в головній ролі могутній Він Дизель. Засекречені вчені втратили одного зі своїх морських піхотинців. Вони вирішують повернути його до життя за допомогою нанотехнологій. Але в підсумку людина стає біотехнологічною зброєю, універсальним солдатом. І у нього абсолютно чиста пам'ять. Але так було не довго. Пам'ять починає повертатися. І колишній мрець згадує свого ворога, який убив його та його сім'ю. Тепер він хоче звільнитися й переповнений жагою помсти.

№1 Бладшот (9 липня 2020)

№2 Безжальний (16 липня 2020)

Людина, доведена до апогею терпіння, дуже страшна в гніві. У цьому екшені головному герою, якого грає Рассел Кроу, нічого втрачати. Одного разу на дорозі він підбирає матір-одиначку, мандруючу автостопом, яка в дорозі свариться з ним і виводить його з себе. Водій втягує жінку та її близьких в безжальну гру, на кону якої смерть або виживання. Але гра з кожною секундою набирає швидкість... Як встигнути?

№2 Безжальний (16 липня 2020)

№3 Тенет (30 липня 2020)

Нарешті найочікуваніший фільм легендарного режисера Крістофера Нолана! Бойовик-трилер-екшен, який лоскоче нерви. Секретному агенту для того, щоб приєднається до неймовірної місії, потрібно пройти дуже жорстокий тест на надійність. Він зобов'язаний виконати всі умови, тому що від цієї місії залежить доля світу. Але чи зможе головний герой відмовитися від своїх старих переконань про простір і час?

№3 Тенет (30 липня 2020)

№4 Секрет (30 липня 2020)

У цій романтичній драмі молода вдова й мати трьох дітей живе на березі моря, працює та намагається самостійно виховати дітей гідними людьми. Але все змінюється, коли приходить шторм і приносить у життя жінки загадкового чоловіка. Він повертає її до життя, відроджує дух сім'ї, дарує щастя. Але в нього є секрет, який може все змінити навічно...

№4 Секрет (30 липня 2020)

Мелодрама заснована на ідеології автора відомого бестселера «Секрет» Ронди Берн, яка стверджує всі події у своєму житті можна змоделювати за своїм бажанням, якщо вміти правильно мислити.

apteka24.ua бажає вам якнайшвидшого завершення карантину та видовищних переглядів.

 

Відмова від відповідальності

apteka24.ua надає вичерпну і надійну інформацію з питань медицини, здоров'я і благополуччя, однак постановка діагнозу і вибір методики лікування можуть здійснюватися тільки вашим лікарем! Самолікування може бути небезпечним для вашого здоров'я. apteka24.ua не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання користувачами apteka24.ua інформації, розміщеної на сайті.