0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

Каша молочна дитяча Hipp (Хіпп) гречана з пребіотиками, 250 г

Код товару:Код:  6128006
Виробник: Hipp
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату Каша молочна дитяча Hipp (Хіпп) гречана з пребіотиками, 250 г

Основні

Торгівельна назва
GTIN
9062300140122
Країна виробник
Хорватія
Виробник
HIPP CROATIA D.O.O
Оригінальний препарат
Так
Імпортний
Так
Спосіб введення
орально
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Код Моріон
249183
Об'єм
250 г

Кому дозволено

Алергікам
з обережністю

Залишити відгук

avatar

Ви вже купували цей товар?

Каша молочна дитяча Hipp (Хіпп) гречана з пребіотиками, 250 г - Інструкція для застосування

Склад

Дитяча молочна суміш 45% (сухе знежирене молоко, 28% гречані пластівці, кокосове, рапсове і соняшникову олії, суха частково демінералізована молочна сироватка, кальцію карбонат, вітамін С, заліза сульфат, цинку сульфат, вітамін E, ніацин, пантотенова кислота, вітамін B1, вітамін A, вітамін B6, вітамін B2, калію йодат, фолієва кислота, вітамін K, селен, вітамін Д, біотин), суха частково демінералізована молочна сироватка, 23% гречані пластівці, мальтодекстрин, пребіотики (галактоолігосахариді з лактози), заліза сульфат , цинку сульфат, вітамін B1, вітамін A, вітамін Д, глютен.

Опис

Молочна каша HiPP гречана з пребіотиками зроблена на основі сухої молочної суміші HiPP з додаванням гречаних пластівців.

Містить набір необхідних для природного та своєчасного розвитку дитячого організму, а також пребіотики, вона легше засвоюється і допомагає сформувати корисну мікрофлору кишечника малюка.

Без ГМО, барвників, консервантів і штучних ароматизаторів, цукру.

Пластівці виробляються за спеціальною технологією подрібнення зерен і не вимагають варіння.

Спосіб застосування

4-5 столових ложок сухої молочної каші розведіть в 135 мл кип'яченої води, при температурі 40-50 °C, потім охолодіть до температури годування.

Важливе зауваження

Ідеальною їжею для немовляти є молоко матері. Всесвітня організація охорони здоров’я рекомендує виключно грудне вигодовування в перші 6 місяців і подальше введення прикорму при продовженні грудного вигодовування.

Діти

З 4 місяців.

Виробник

HIPP CROATIA D.O.O, Хорватія.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на Каша молочна дитяча Hipp (Хіпп) гречана з пребіотиками, 250 г актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити Каша молочна дитяча Hipp (Хіпп) гречана з пребіотиками, 250 г з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.