0800 30 22 44

8:00 - 20:00. Безкоштовно

15570 Колопласт СенСура калоприймач однокомпонентний N30

Код товару:Код:  1253188
Виробник: Coloplast
Доставка в:виберіть
Транспортна компанія
  • Оплата
  • Гарантія
  • Умови повернення

Готівкою при отриманні, оплата картою на сайті, накладений платіж

pharmacist
Безкоштовний чат з досвідченим фармацевтом

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Опишіть симптоми або потрібний препарат — ми допоможемо підібрати його дозування чи аналог, оформимо замовлення з доставкою додому або просто проконсультуємо. Ми — це 28 фармацевтів і 0 ботів.

Так ми завжди будемо з вами на зв'язку і зможемо поспілкуватися в будь-який момент.

Онлайн: 08:00 - 21:00, без вихідних

Властивості препарату 15570 Колопласт СенСура калоприймач однокомпонентний N30

Основні

Торгівельна назва
GTIN
5701780228312
Країна виробник
Данія
Виробник
Coloplast, Дания
Імпортний
Так
Температура зберігання
від 5°C до 25°C
Кількість в упаковці
30
Код Моріон
716577

Взаємодія

Взаємодія з алкоголем
немає даних

Відгуки покупців 1

М
Марина
Моей маме этот товар подошёл. Пользовались первые 2 месяца, после операции, учились, как ухаживать за стомой. Сейчас перешли на 15580. Клеевая пластина очень хорошо держится на коже, удобен в использовании, еще плюс в том, что есть фильтр, запаха не пропускает.
Чи є відгук корисним

15570 Колопласт СенСура калоприймач однокомпонентний N30 - Інструкція для застосування

Склад

В однокомпонентних дренажних калоприймачах SenSura двошаровий клейка пластина нероз'ємно з'єднана зі стомним мішком. При заміні калоприймача видаляється цілком. В асортименті представлені однокомпонентні непрозорі дренажні калоприймачі SenSura з вбудованими плоскими і конвексними клейкими пластинами з різними вирізаними отворами під стому.

Однокомпонентні дренажні калоприймачі з вбудованими конвексними пластинами овальної форми з малою конвексністю призначені для плоских і втягнутих стом, а також для стом, що знаходяться між шкірними складками. Конвексна пластина надає невеликий спрямований тиск на область навколо стоми, що дозволяє підняти стому над рівнем шкіри, знижуючи тим самим ризик протікання. За додатковою інформацією про однокомпонентні дренажні калоприймачі з вбудованими конвексними пластинами звертайтеся до фахівця по догляду за стомою.

Особливості

  1. Комфортні і непомітні під одягом однокомпонентні дренажні калоприймачі SenSura мають унікальну двошарову клейку пластину, що забезпечує надійний захист шкіри.
  2.  Вбудована застібка на липучці Hide-away®, яку можна прибрати під неткане покриття мішка, дозволяє легко і швидко дренувати мішок.
  3. Вбудований фільтр мінімізує ризик здуття стомного мішку, регулює обсяг газу в мішку і нейтралізує запах.
  4. Унікальна клейка пластина SenSura, що складається з двох шарів, забезпечує надійність, необхідну в повсякденному житті.

Зверніть увагу!

Інструкція, розміщена на цій сторінці, носить інформаційний характер і призначена виключно з метою ознайомлення. Не використовуйте цей посібник як медичних рекомендацій .

Постановка діагнозу і вибір методики лікування здійснюється тільки вашим лікарем!

Медмаркет Аптека24 не несе відповідальності за можливі негативні наслідки, що виникли в результаті використання інформації, розміщеної на сайті apteka24.ua. Детальніше про Відмову від відповідальності.

Ціна на 15570 Колопласт СенСура калоприймач однокомпонентний N30 актуальна при замовленні на сайті. На apteka24.ua можна купити 15570 Колопласт СенСура калоприймач однокомпонентний N30 з доставкою в такі міста України: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Рівне, Біла Церква, Вінниця, Запоріжжя, Івано-Франківськ, Краматорськ, Кременчук, Кривий Ріг, Кропивницький, Львів, Луцьк, Маріуполь, Миколаїв, Полтава, Суми, Тернопіль, Херсон, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернівці, Чернігів. В інші міста замовлення можуть доставлятися через службу доставки. Доступна доставка кур'єром. Докладніше про способи, вартості та обмеженнях доставки.

Також вас можуть зацікавити